Wie ben ik?

Mijn naam is John Kennedy en ik ben meer dan 25 jaar actief in het (internationale) bedrijfsleven, waarbij de nadruk ligt om de Logistieke/ Supply Chain operatie in goede banen te leiden. Daarnaast heb ik nieuwe Supply Chain  strategie├źn bedacht/ ge├»mplementeerd die aansluiten bij de missie/ visie van de organisatie.

Ik heb geconstateerd dat de meeste bedrijven nog steeds erg intern gericht zijn en dat de interne processen aansluiting missen met de externe behoeften. Dit heeft mij er toen doen besluiten om voor mijzelf te starten. Ik wil graag dicht bij mijn klant staan, persoonlijk en betrokken, en daarnaast volledig onafhankelijk kunnen werken. Na jaren diverse dienstverbanden te hebben gehad, ben ik in 2017 Bonum Consilium (wat Latijns is voor goed advies) gestart.

Daarnaast geef ik bij gelegenheid bij diverse Hogescholen, college aan einde jaarstudenten op het gebied van change- en supply chain management

Opleiding

  • M.Sc Supply Chain Management
  • Post- HBO Business Process Management
  • HBO General Management
  • Lean Management op HBO niveau
  • Diverse masterclasses op het gebied van IT-en Change Management
  • PRINCE 2
  • Agile/ SCRUM

Werkwijze

Mijn werkwijze is helder en transparant door vooraf duidelijke afspraken te maken, weten we wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Kennismaken

We starten met een vrijblijvende kennismaking. Deze kennismaking kost je niets maar levert je, naast een goed gesprek, nuttige handvatten op om jouw vraagstuk beter te kunnen beoordelen.

Ben je nieuwsgierig wat Bonum Consilium voor jou en jouw organisatie kan betekenen en welke tarieven ik daarvoor hanteer? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Kennismaken?

Ben je na het lezen van mijn website benieuwd wat Bonum Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.