Waarom Bonum Consilium?

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, niet in de laatste plaats door de vergaande digitalisering. Dit heeft een grote impact op organisaties, en dus ook op de supply chain organisatie. Bonum Consilium is een 100% onafhankelijk logistiek en supply chain expert gespecialiseerd in strategische, tactische en operationele vraagstukken rondom logistieke procesoptimalisatie, S&OP, tender management, voorraadbeheer, projectmanagement en verandermanagement.

BC- CoVaC® is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die meer voordeel willen halen uit hun logistieke/ supply chain bedrijfsprocessen. Binnen dit programma wordt extra aandacht besteed aan medewerker en cultuur die binnen het bedrijf heerst.

Ik luister, analyseer, ontwikkel én implementeer logistieke en supply chain oplossingen die jouw concurrentiepositie versterken. Mijn onafhankelijke positie, gedetailleerde marktkennis, ruime ervaring en doelgerichtheid waarborgt dat je de optimale oplossing krijgt voor jouw organisatorische specifieke supply chain of logistieke vraagstuk.
 

Ik ben als interim manager, aangesloten bij Stichting IM Register, het kwaliteitsinstituut voor Interim Managers in Nederland. 

De Register Interim Manager dient voldoende opgeleid te zijn en weten wat het is om op managementniveau te werken. Een langdurige trackrecord in het bedrijfsleven is een vereist.

De Register Interim Manager is een beschermd kwaliteitskeurmerk  en worden volgens Europese gecertificeerd. Om de beschermde titel van Register Interim Manager te mogen uitdragen, dient men gecertificeerd te zijn door stichting IM Register.

IM Register werkt conform de Europese normering van personen NEN-ISO 17024.

 

Kennismaken?

Ben je na het lezen van mijn website benieuwd wat Bonum Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.