{BANNERREGEL}

Interim Management

Heb je als ondernemer voor een project of door ziekteverzuim tijdelijk behoefte aan dat de werkzaamheden worden opgevangen? Dan wil je graag iemand die ervaring heeft en zich de organisatie snel eigen maakt. Met mijn ervaring en kennis op het gebied van project-, logistiek-, supply chain-, tender-, en changemanagement kan snel een “gat” worden opgevuld en is continuïteit van de organisatie gewaarborgd. Daarnaast bied ik de mogelijkheid verbetertrajecten in te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om op managementniveau tijdelijk de organisatie te ondersteunen.

De invulling van een (interim) opdracht vereist een structurele aanpak met realistische (SMART) doelen en termijnen, waarbij regelmatig gerapporteerd zal worden over de voortgang van de opdracht. Door vooraf een goede project afbakening te maken en deze goed op papier te zetten is de verwachting tussen opdrachtgever en opdrachtnemer goed te managen.

Elke opdracht wordt door mij zorgvuldig afgesloten en - voor een succesvolle continuering - zorgvuldig gedocumenteerd. Er kan naderhand (kosteloos) een vervolgafspraak gemaakt worden. Deze terugkomdag is een service van mij waarbij ik je graag van dienst ben. Tevens sta ik zowel tijdens als na de opdracht open voor feedback van hoe de service ervaren wordt. Deze informatie wil ik graag gebruiken om naar een nóg hoger niveau te komen in mijn dienstverlening.

Interesse? Neem dan contact met mij op

Kennismaken?

Ben je na het lezen van mijn website benieuwd wat Bonum Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.