{BANNERREGEL}

Coaching en training

Implementeren van een nieuwe strategie of koers betekent vaak een verandering voor de organisatie. De onzekerheid van veranderen creëert een natuurlijke weerstand bij betrokkenen. In het meest negatieve scenario vergroot u onbewust de weerstand door het toepassen van ‘verkeerde’ leiderschapsstijlen om de strategie door te kunnen voeren. Ik heb de kennis en ervaring om de gewenste strategie en verandering op verantwoorde wijze door te voeren. Op basis van ‘mens, product en proces’ wordt een strategisch plan in alle onderdelen van uw organisatie uitgerold. Vanzelfsprekend worden jij, jouw medewerkers en/ of externe relaties goed in het proces meegenomen. Alleen dan komt een strategie tot leven en uw organisatie in beweging.

Coaching bij  Bonum Consilium is zakelijk, persoonlijk en confronterend, maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Het doel: beter functioneren van organisaties, (management) teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Tijdens de coaching wordt uitgebreid gecoacht in het kennismaken van een beproefde  trainingsprogramma waarbij in een kortere tijd (nieuwe) medewerker kunnen worden ingewerkt met hogere output en minder klachten, oftewel, het genereren van waardecreatie.

Mocht je eens vrijblijvend willen praten over mijn ervaringen en inzichten zonder hierbij direct een projectopdracht te willen vergeven, dan sta ik hier altijd voor open.  Neem contact met mij op.

Kennismaken?

Ben je na het lezen van mijn website benieuwd wat Bonum Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.